TÜRKİYE'DE İLK!
DEDEKTÖR DENEYİM MERKEZİ
Bize Ulaşın:
0216 310 95 77

Metal Dedektörü Fiyatları, Kiralık, İkinci El

Metal dedektörü üretiminde Türkiye olarak dünya çapında başarıya ulaşmış bir ülke konumundayız. Dünya çapında geniş bir kitleye hitap eden bu sektörde yaklaşık 100 den fazla marka bulunmakta. Bu sıralamada Türk firmalarının önemli noktalarda olması ülkemiz adına gurur vericidir. Yaklaşık 20 yıldır AR-GE ve Üretim takımımızla insanların ihtiyacı olan ürünleri üretmek ve geliştirmek için çalışmaktayız. İlerleyen teknoloji ve gelişen imkanlar sayesinde yeni, keşfedilmemiş, ihtiyaç duyulan ürünler ürettik ve üretmeye devam ediyoruz. Yılların vermiş olduğu tecrübe ve birikimin getirdiği başarıya olan güveninizden dolayı sizlere teşekkür ederiz.

Metal dedektörü fiyatları birden fazla opsiyona göre değişmektedir. Kullanıcılara sununlan farklı metal dedektörleri bulunmakta bunlar kullanım alanlarına göre değişkenlik göstermektedir.

  • Yüzeysel metal aramacılığı için kullanılan metal dedektörleri
  • Derin metal aramacılığı için kullanılan metal dedektörleri
  • Nabit altın aramacılığı için kullanılan metal dedektörleri

Öncelikle bu kategorilerden hangisi için metal dedektörü satın almak istediğinizi belirlemelisiniz. Genel anlamda 2.000, 2,500 TL den başlayan fiyatlar bulunmakta.
Metal dedektörü modelleri seçtiğiniz kategoriye göre değişecektir. Kategori içerisinde de farklı modeller bulunacak burada zevkinize uygun ve ergonomik olan modelleri bütçenize kıyaslayarak tercih edebilirsiniz. Metal dedektörü kiralık ve metal dedektörü ikinci el için lütfen iletişime geçiniz.

Metal dedektörü kullanımı dünya genelinde yaygındır ve farklı ülkelerde insanlar topluluklar halinde yarışmalar yaparak, etkinlikler düzenleyerek keyifli vakit geçirmektedirler. Metal dedektörü kullanıcılar sosyal medya üzerinden yaşadıkları sorunları ve problemleri kendi aralarında konuşarak gidermektedirler. Bu hobi ile ilgilenen insanlar eşleri ve çocukları ile birlikte de metal dedektörü kullanarak tespitler yapmaktadırlar.

İkinci el dedektör kategorisini inceleyebilirsiniz.

https://www.ugurelektronik.com/ikinci-el-dedektor