TÜRKİYE'DE İLK!
DEDEKTÖR DENEYİM MERKEZİ
Bize Ulaşın:
0216 310 95 77

Letgo Dedektör ve Sahibinden Dedektör

Letgo dedektör fiyatları ve modellerini inceleyen kişilere bazı tavsiyelerimiz olacaktır. Bu tavsiyeleri lütfen yanlış anlamayın. Bütçe anlamında sorun yaşayan kişiler daha ucuza gördükleri dedektörleri fırsat sanarak elde etmeye çalışıyorlar ve bunun içinde ikinci el dedektör alabilecekleri internet sitelerini veya şahısların satış yaptığı uygulamaları ziyaret ediyorlar.

Ziyaret edilen uygulama olarak örnek: letgo dedektör, sahibinden dedektör
“Sahibinden Temiz Dedektör”
“Az Kullanıldı Temiz Dedektör”
“İkinci El İhtiyaçtan Satılık Dedektör”
“İhtiyaç fazlası Dedektör”

Şeklinde gördükleri ilanları inceliyorlar ve fiyat anlamında cazip gelen ürünler için görüşmeye başlıyorlar. Fakat ikinci el dedektör alımlarında ucuz fiyat cazip gibi görünse de bu “avantaj” size cihazı satın aldıktan sonra “dezavantaj” olarak geri dönebiliyor maalesef. Bunun sebebi kullanıcının cihazla geçirdiği sürede bir hasara yol açıp açmadığını bilmemeniz. Dedektör de sıkça karşılaşabileceğimiz arızalar arasında bobin problemleri mevcuttur. Bobin kullanımdan dolayı hasar aldıysa tadilatı pek mümkün değildir ve şu anda ortalama bobin fiyatları 800 tl den başlamaktadır.

Bobin problemleri haricinde donanımsal olarak alınan bir hasar var ise durum daha kötü ve durum şu noktaya dönebilir dedektörün yenisinden daha fazla para harcarsınız elinizdeki cihazı çalıştırabilmek için.

Ne Öneriyoruz?
ikinci el dedektör almak istiyorsanız lütfen bakım ve onarımı yapılmış ve Uğur Elektronik tarafından ek garanti verilen ikinci el ürünleri tercih edin. Satın aldığınız üründe üretim kaynaklı bir sorun yaşanırsa ücretsiz bakım ve onarım işlemleri yapılır. Letgo dedektör ve sahibinden dedektör fiyatları ve modelleri hakkında bilgi vermeye ve dikkat etmeniz gereken noktalar hakkında sizi uyarmaya çalıştık.