TÜRKİYE'DE İLK!
DEDEKTÖR DENEYİM MERKEZİ
Bize Ulaşın:
0216 310 95 77

Golden Warrior Dedektör Heykel Testi

Golden Warrior dedektör etkinliği kapsamında dedektör kullanıcılarına tanıtımı gerçekleştirildi ve testleri, kullanımı gerçek kullanıcılar tarafından yapıldı. Yapılan etkinlik kapsamında kullanıcılar kullanım, özellikler, ayrım ve derinlik konusunda bilgi edindiler ve kendileri dedektörü kullanarak test etme imkanına kavuştular.

Kullanıcıları etkileyen noktalardan biriside Golden Warrior un kullanıcıyı yormadan hızlı ve pratik şekilde kuruluma hazırlanması, toprak ayarının yapılması ve değişen arazi şartlarına hassasiyet, derinlik gibi özelliklerin kolayca kullanılarak değişen toprak yapısına kolaylıkla uyum sağlanabilmesi olmuştur. Aynı zamanda 2D Grafik seçeneğinin diğer modellere göre daha performanslı ve sorunsuz çalışması kullanıcıları memnun etmiştir. 2D dedektör olarak kullanıcıların yeni tercihi olmayı hak etmiştir.

Kullanıcılar bronz heykel dedektör test videosunda açılan çukura heykeli bıraktı ve ölçülerek çukur kapatıldı. Golden Warrior genel arama modunda metali algıladı ve ayrım bölümünde ekranda “Kıymetli” olarak gösterdi.

Farklı test videoları için bu kategoriyi kontrol edebilir veya Youtube üzerinden arama yaparak videoları izleyebilirsiniz. Sizlerde merak ettiğiniz ve sormak istediğiniz konular için lütfen 0216 310 95 77 veya irtibat numaralarımızdan iletişime geçiniz.

Golden Warrior dedektör fiyatı, özellikleri, yorumları ve daha fazlası için ürün sayfasını inceleyebilirsiniz.