TÜRKİYE'DE İLK!
DEDEKTÖR DENEYİM MERKEZİ
Bize Ulaşın:
0216 310 95 77

Dedektör Etkinliği ve Buluşması

06/04/2019 tarihinde gerçekleştirilen etkinlikte Türkiye'nin dört bir yanından gelen dedektör kullanıcıları Golden Rain ve Golden Warrior dedektörü gördüler ve arazide kullanma, test etme imkanına sahip oldular. Yapılan testlerde dedektörlerin derinlikleri ve ayrım özellikleri farklı testler metaller ve derinlikler kullanılarak denendi. Kullanıcılarından olumlu sonuçlar alan Golden Rain ve Golden Warrior dedektör güzel performans sergiledi.

Tanıtıma özel indirimler ve kampanyalar olduğu kullanıcılar belirtildi.
70cm derinlikte yapılan toplu para testi kullanıcıların ilgisini çekti ve Golden Rain dedektör bu derinlikte toplu parayı genel arama modunda algılayarak ayrım modunda kıymetli olarak gösterdi.Ayrımlı dedektör Golden Rain kullanıcılarını sevindirdi. Altın ile yapılan testte Golden Rain ve Golden Warrior “Altın Ayrımlı Dedektör” olarak yapılan testte genel arama modunda gömülen metali tespit ederek ayrım modunda Altın olarak gösterdi. Golden Rain ve Golden Warrior dedektör videoları ve dedektör testleri için youtube kanallarına bakabilirsiniz.

Dedektör fiyatları hakkında güncel bilgiye sahip olmak için lütfen aşağıdaki numaralardan iletişime geçiniz. Define dedektörü almayı düşünenler mutlaka Golden Rain ve Golden Warrior define dedektörü modellerini inceleyin ve kararınızı ona göre verin.